Het team

We doen het samen!

Maak kennis met het team
Ons bestuur

Wij zijn een groep ouders van een kind met een (verstandelijke) beperking. De kinderen wonen nog thuis, kunnen veel maar hebben aandacht en soms hulp nodig. Als ouders komen we in een leeftijdscategorie waarbij we gaan nadenken over een volgende levensfase, hierbij hoort natuurlijk de overweging dat wij niet altijd voor onze kinderen kunnen blijven zorgen
De zorg op termijn overdragen op onze andere kinderen of familieleden legt een zware wissel. Daarom willen we pro-actief bekijken of we gezamenlijk een veilig begeleide woonomgeving kunnen creëren. Als initiatienemers hebben we de stichting BaarnHuis opgericht.
Gill is gepensioneerd na een 40 jarig dienstverband bij Albert Heijn. Hij was Supermarktmanager in diverse filialen in de regio. Gill is getrouwd met Marian en ze hebben 2 kinderen, zoon Michael en dochter Samantha. Samantha heeft een verstandelijke beperking en wil ook graag op zichzelf wonen. Daar heeft ze ook recht op zoals hij zegt. Daarom zet hij zich sinds 2014 in voor Stichting BaarnHuis.
Gill Pinchetti
Gill PinchettiVoorzitter
Bart is een echte onderwijsman en geniet nu van zijn pensioen. Hij was voorheen directeur-bestuurder bij PCBO Baarn-Soest. Bart is getrouwd met Anneke. Ze hebben 4 kinderen van wie Daan het syndroom van Down heeft. Bart zet zich in voor de Stichting om voor zijn zoon een eigen, veilige woonomgeving te creeren. Begeleid wonen, samen met anderen en voorzien van een verantwoorde 24 uurs zorg.
Bart Sonnenberg
Bart SonnenbergSecretariaat
Amber heeft als pedagogisch medewerker intensief gewerkt in de zorg. Tevens heeft zij met haar financieel- administratieve achtergrond voor verschillende bedrijven de administratie gevoerd. Zij is getrouwd met Peter en samen hebben ze 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Na het zien van de vacature van penningmeester heeft zij zich direct aangemeld. Amber is ons onafhankelijke lid in het bestuur.
Amber Heuwekemeijer
Amber HeuwekemeijerPenningmeester
Axel is algemeen lid en vader van Jennifer die het Syndroom van Down heeft. Axel is VvE beheerder. Axel is net als Bart en Gill emotioneel betrokken bij dit project, tenslotte wil hij ook dat Jennifer straks een mooi eigen thuis heeft waar men verzekerd is van zorg, nu en in de toekomst. Eens zij Axel, “Jennifer heeft me ook verrijkt”
Axel Laout
Axel LaoutAlgemeen lid

Comité van aanbeveling

Met trots presenteren we het Comité van Aanbeveling van Stichting BaarnHuis. De leden van het Comité van Aanbeveling dragen Wooninitiatief BaarnHuis een warm hart toe en onderschrijven onze doelstelling.
Mark Röell is bezig met zijn derde periode als burgemeester van de gemeente Baarn. Hij is verknocht aan 'Vorstelijk Baarn' dat zoveel moois te bieden heeft en dat bruist van de initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties. Mark heeft een grote betrokkenheid bij wat er in 'zijn' Baarn speelt en hoe het her-en-der reilt en zeilt. Eén van de vele mooie Baarnse initiatieven is het BaarnHuis, waarover burgemeester Röell ook erg enthousiast is. Hij twijfelde dan ook niet toen hem gevraagd werd zitting te nemen in het CvA.
Mark Röell
Mark Röell Burgemeester Baarn
Marijke Helwegen is uitgegroeid tot één van de populairste mediapersoonlijkheden van NL. Dat deze talentvolle dame meer in huis heeft dan haar kennis over plastische chirurgie, heeft ze inmiddels wel bewezen. Marijke verzorgt veelvuldig speeches, openingen en presentaties in het land. Daarnaast heeft ze duizenden volgers op sociale media. Als ombudsvrouw van de Baarnsche Courant zet ze zich lokaal in om misstanden aan de kaak te stellen. Marijke zal met haar Personality ceremoniële taken gaan bijstaan.
Marijke Helwegen
Marijke HelwegenTV Personality
Bert Natter studeerde enige tijd Nederlands in Amsterdam, werkte bij enkele uitgeverijen en was hoofdredacteur van het treintijdschrift Rails. Hij schreef columns, essays en artikelen voor onder andere het Utrechts Nieuwsblad, het AD en De Revisor. Bert zijn laatste boek gaat over zijn dochter Lidewij, zij heeft een beperking. Bert is in het begin ook aangesloten geweest bij het BaarnHuis en vanuit die positie hebben we Bert gevraagd onze visie te willen ondersteunen in het Comité van Aanbeveling.
Bert Natter
Bert NatterAuteur
Kinderen met een beperking. Dat zie ik zelf niet zo. Het zijn kinderen die zich misschien anders dan andere kinderen ontwikkelen. Ik vind het jammer dat ze meteen een etiket krijgen, terwijl ze vol mogelijkheden zitten. Dat is wat Michiel voorstaat. Zijn droom, een plek creëren waar iedereen welkom is . Zijn droom werd bzzzonder. Michiel is zeer geïnteresseerd in ons project en de organisatie van o.a. de zorg en wil graag met zijn visie en ervaring het BaarnHuis ondersteunen.
Michiel van Rennes
Michiel van RennesOndernemer en inspirator Bzzzonder
Gert-Wim is een bekende dorps winkelier in ons mooie Baarn. In zijn toonaangevende kledingwinkel Mannen Mode Hogeveen heeft hij in de loop der jaren een hele goede band opgebouwd met klanten met een beperking. Gert-Wim vindt het een eer om zich aan Stichting BaarnHuis te verbinden. Zoals hij zelf zegt “Dat BaarnHuis is belangrijk en steun ik voor 100%”
Gert-Wim Hogeveen
Gert-Wim HogeveenOndernemer / eigenaar Wim Hogeveen Mannen Mode
Jan Nijhof is bijna veertig jaar ondernemer in Baarn van de gelijknamige Woonwinkel. Bij Nijhof hebben ze als thema “mensen helpen om van hun huis hun thuis te maken”. Daar heeft hij zelfs een boekje over geschreven. Daarom spreekt dit initiatief hem ook heel erg aan. Proberen anderen te helpen om een zo volwaardig mogelijke plek in de samenleving te geven. Een stip op de horizon. Het huis is als het ware de tweede huid. Dat moet goed voelen. Ik wil graag dit initiatief ondersteunen en aanbevelen bij iedereen.
Jan Nijhof
Jan NijhofOndernemer / eigenaar Woonwarenhuis Nijhof
Pia Douwes is internationaal bekend in de Theaterwereld. Voor haar veelzijdige werk kreeg ze in 2022 de Musical Oeuvre Award. Ook coacht Pia met grote passie aan diverse musicalopleidingen in Europa. Tegelijkertijd is zij ambassadeur voor diverse stichtingen. Ik ben altijd gefascineerd door hoe mensen verschillend kunnen zijn, ieder mens heeft een talent. En iedereen kan bijdragen en anderen ondersteunen vanuit zijn/haar eigen kracht. Daarom sta ik voor 100 % achter de visie van Stichting BaarnHuis en zal ik dit van harte aanbevelen.
Pia Douwes
Pia DouwesMusical actrice
Vacant
VacantVacant

Adviseurs

Onze adviseurs zijn mensen uit diverse disciplines met een groot netwerk. Zij stellen de juiste vragen wanneer wij als bestuur iets op stapel hebben staan of wanneer we een volgende stap moeten maken op allerlei vlakken. Juist met hun expertise en onafhankelijkheid geeft het ons de juiste richting en de te nemen vervolg stappen.
Na zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen is Menno gaan werken bij de gemeente als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, maar verdiende al snel zijn sporen als projectmanager. Menno heeft een brede basis door zijn ervaring met (her)ontwikkeling en inrichting van gebieden, mobiliteit en woningbouw bij zowel gemeenten als woningcorporatie. Hij voelt zich het meest thuis als spin in het web tussen politiek, adviseurs/aannemers, ambtelijke organisaties. Dat is precies wat wij nodig hebben.
Menno van Dijk
Menno van DijkAdviseur
Na een facilitaire carrière bij onder andere TV Support, Chain en NEP tegenwoordig COO van On Air, dat een vestiging heeft in Londen en Baarn. Marco kent het klappen van de zweep en stelt vaak de juiste vragen, wat het bestuur weer aan het denken zet. Met zijn enorme netwerk kan hij ons regelmatig aan de juiste persoon koppelen. Kijkt vooruit en anticipeert op wat komen gaat.
Marco Verhoek
Marco VerhoekAdviseur
Barend de Zoete (1962) is de man achter Optimum. Sinds 1 januari 2014 is hij actief met dit bedrijf dat ondernemers en hun bedrijven laat groeien in ontwikkeling en resultaten. Barend is een man met veel ervaring en houd planning en afspraken van de Stichting goed in de gaten. Wijst ons op haalbaarheid of juist niet. Eerlijk, duidelijk en soms confronterend.
Barend de Zoete
Barend de ZoeteAdviseur
Alfons Klarenbeek, was beleidsmedewerker bij zorgorganisatie Amerpoort. Alfons werkte 47 jaar als begeleider, manager, coördinator en beleidsmedewerker. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de begeleiding van particuliere ouderinitiatieven maar is nu met pensioen. Alfons wil ons graag bijstaan en zou bijvoorbeeld mee kunnen denken met conflicterende belangen.
Alfons Klarenbeek
Alfons KlarenbeekAdviseur

Specialisten

Binnen onze Stichting worden we ondersteunt door een aantal specialisten die op ieders vlak over expertise beschikt die voor de Stichting belangrijk zijn. Het is voor de Stichting bijzonder waardevol dat onze specialisten zich hiervoor willen inzetten.
“Ik ben geboren en getogen in Baarn en werkte al, voordat ik mijn HBO diploma Accountancy heb behaald, in de financiële dienstverlening." Johnny verzorgt voor de Stichting het Financiële jaarverslag en staat de Stichting bij als het gaat om financiële zaken.
Johnny Kooij
Johnny KooijEigenaar Kooij & Sieben administratie
Bij Workmate Company kun je terecht voor ambulante begeleiding, arbeidsmatige dagbesteding en beschermd wonen. Don heeft een ruime ervaring in de zorg in diverse functies. Don wil waar mogelijk zijn expertise inzetten voor het BaarnHuis.
Don Pinchetti
Don PinchettiManager bij Workmate Company
Claudia werkt al ruim 30 jaar samen met mensen met autisme; zowel kinderen, jongvolwassen, volwassenen, als binnen gezinnen. Claudia is in haar coaching van het normaliseren maar niet bagatelliseren. Claudia wil de Stichting graag ondersteunen waar nodig.
Claudia Ambaum
Claudia AmbaumMede-eigenaar Loods360 b.v.

Volg ons

Neem contact op

Postadres: Parkstraat 28 3743 EE Baarn
Email: stichtingbaarnhuis@gmail.com
Algemeen tel: +31(0)6 20 94 12 84
Telefoon 1: +31(0)6 30 00 23 26 (Gill Pinchetti)
Telefoon 2: +31(0)6 50 26 33 02 (Bart Sonnenberg)
IBAN: NL39RABO0355174359 t.n.v. Stichting BaarnHuis
KvK: 70910634
RSIN: 858507353