Nieuws

Blijf hier op de hoogte van de laatste updates!

De primeur van het BaarnHuisMerk

Hier de primeur! Vanaf vandaag is de originele BaarnHuisMerk koffie te bestellen in onze webshop. Je hebt de keuze tussen Italian blend en Vienna blend koffiebonen van onze leverancier @privatelabelcoffee.nl

Kwaliteits koffie rechtstreeks uit de koffiebranderij. Geniet van een heerlijke kop koffie en steun het BaarnHuis en zijn bewoners door de bonen te bestellen via https://shop.baarnhuis.nl/ of via onze website www.baarnhuis.nl (Bij voldoende afname is er ook filterkoffie te bestellen in het BaarnHuisMerk)

Geef om en geef voor de jongeren van het BaarnHuis.

In de 2e helft van het komende jaar zal het BaarnHuis worden opgeleverd. Dan kunnen de 16 jongeren met een verstandelijke beperking ‘zelfstandig’ wonen. Een eigen thuis in een gezamenlijk huis. Doneer of sponsor dit prachtige initiatief. Geef om en geef voor de jongeren van het BaarnHuis.

De 16 toekomstige bewoners hebben financiële hulp nodig om hun droom te kunnen verwezenlijken. Het gaat om € 150.000. Geld, veel geld dat nodig is voor de inrichting en afwerking van het BaarnHuis.

  • Geld voor de inrichting van de twee gezamenlijke woonkamers: de aanschaf van twee complete keukens inclusief afwasmachine, koelkast, diepvriezer, keukengerei, servies, twee zitgedeelten en twee eettafels met stoelen en… natuurlijk een grote televisie.
  • Geld voor de aanschaf van twee semi professionele was- en droogmachines, strijk apparatuur en inrichting voor de wasruimte.
  • Geld voor de aankleding van de entree en de 4 gangen, stucwerk, pvc vloeren, lampen en een elektronisch systeem waarmee zorg op afstand mogelijk is (domotica).
  • Geld voor de inrichting van de gezamenlijke tuin, de berging, de voor- en achtertuintjes.

Alle beetjes helpen. Geef, want met jouw financiële hulp voor het BaarnHuis voelen deze jongeren zich thuis.

 

 

Volg ons

Neem contact op

Postadres: Parkstraat 28 3743 EE Baarn
Email: stichtingbaarnhuis@gmail.com
Algemeen tel: +31(0)6 20 94 12 84
Telefoon 1: +31(0)6 30 00 23 26 (Gill Pinchetti)
Telefoon 2: +31(0)6 50 26 33 02 (Bart Sonnenberg)
IBAN: NL39RABO0355174359 t.n.v. Stichting BaarnHuis
KvK: 70910634
RSIN: 858507353